ОСТАННІ НОВИНИ

У Lviv Open Lab відкривають технолабораторію із 3D-принтерами

Наталя Дуляба

|

В науковому просторі Lviv Open Lab на Сихові відкривають технолабораторію зі сучасним інженерним обладнанням, робототехнікою і 3D-принтерами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

10 жовтня Lviv Open Lab, що на проспекті Червоної Калини, 58, святкує свій третій день народження. З цієї нагоди заклад підготував оновлення і відкриває сучасну технолабораторію. Тут встановили інженерне обладнання, робототехніку, паяльні станції і 3D-принтери останніх моделей, аби знайомити молодь зі сучасними технологіями.

В майбутньому у технолабораторії будуть проходити курси для молоді і комплексні навчальні програми зі STEAM-освіти».

Облаштування технолабораторії обійшлося у 2 млн грн. Їх вдалося залучити завдяки грантам від таких міжнародних партнерів як UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, UNICEF і Посольство Фінляндії в Україні.

Офіційне відкриття лабораторії відбудеться 10 жовтня о 16:40. На 17:30 заплановані безкоштовні майстер-класи з виготовлення святкових топерів із фанери (Творча майстерня «Сверлик»), з плетіння мотанок від Волонтерського центру «Ideya» та 3D-друк і моделювання (бехзпосередньо у самій технолабораторії).

Долучитись до майстер-класів може вся охоча молодь, але попередньо слід заповнити анкету за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *