ОСТАННІ НОВИНИ

На відбір Євробачення-2024 від України подалось уже 65 артистів

Андрій Котенський

|

За два тижні до завершення терміну подачі заявок на участь у відборі в пісенному конкурсі Євробачення-2024 від України уже надійшло понад 65 заявок. Про це Львівському порталу повідомили у Суспільному мовленні.

Музичний продюсер Національного відбору на Євробачення-2024 Дмитро Шуров (Pianoбой) закликає артистів надсилати заявки через форму до 22 жовтня, включно.

«Два тижні на те, щоб подати пісню на Євробачення-2024! Ідеальний термін для того, щоб зібратись у творчий кулак і створити трек, який через твою індивідуальність, яскравість і талант представить Україну на міжнародному форумі. Момент істини для всіх, хто зараз, в надважкі часи в Україні, має що сказати й шукає своє місце під музичним та людяним сонцем цього світу. Я вже знаю, що конкуренція цього року буде дуже висока, тому для кожного музиканта це ще й буде момент колосального досвіду і зростання. Чекаю на всі заявки, демо чи мастери, до півночі 22 жовтня», — зазначив Дмитро Шуров.

За результатами приймання заявок буде сформовано попередній лонглист учасників, які продовжать брати участь у Національному відборі. Цей список включатиме до 20 виконавців. Його оприлюднять на платформах Суспільного до середини листопада.

За правилами, учасники лонглиста мають пройти прослуховування, за результатами якого буде обрано до 10 фіналістів відбору. Серед учасників лонглиста, які не потраплять до списку фіналістів, буде проведено рейтингове онлайн-голосування, яке визначить ще одного учасника фіналу.

Нацвідбору відбудеться у лютому 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця Нацвідбору визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад зіркового журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування.

68-й Пісенний конкурс Євробачення в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня.

Нагадаємо, що 67-й Пісенний конкурс Євробачення відбувся в британському Ліверпулі від імені України та за участі Суспільного Мовлення. Гурт TVORCHI представив Україну з піснею «Heart of Steel» та посів шосте місце у фіналі конкурсу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *