ОСТАННІ НОВИНИ

Перевіряється інформація про загибель українки у Ізраїлі. Є зниклі

Андрій Котенський

|

Під час атаки терористичного ХАМАСу на Ізраїль перевіряється інформація про загибель громадянки України. Окрім того не втановлене місце перебування ще двох громадян України. Про це під час вечірнього відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

За словами Володимира Зеленського через терористичний напад ХАМАСу на Ізраїль та загрозу нашим громадянам, які перебувають в Ізраїлі, створено оперативний штаб при МЗС України.

«Усі служби та наше посольство відстежують інформацію щодо громадян України, які могли опинитись у небезпеці. Станом на зараз перевіряється інформація про можливу загибель однієї громадянки України та проводиться розшук двох наших громадян. Щойно будуть перевірені деталі щодо цих людей, українські дипломати повідомлять суспільству», – повідомив Володимир Зеденський.

Він також закликав наших громадян бути максимально уважними. Дотримуватись інструкцій від сил безпеки та дбати про себе й інших, що потребують допомоги поруч.

«За будь-якої потреби, будь ласка, звертайтесь у наше посольство в будь-який доступний вам спосіб: Україна допоможе всім своїм людям, хоч би що відбувалось. Сьогодні весь світ побачив жахливі кадри з Ізраїлю – кадри того, як терористи знущаються з жінок, чоловіків, як захоплюють у заручники навіть літніх людей, не жаліючи… Мої співчуття всім, чиї рідні та близькі загинули! І бажаю якнайшвидшого одужання всім, хто був поранений. Коли відбувається такий удар терористів, усі, хто цінує життя, мають бути солідарні», – зазначив Володимир Зеленський.

Як відомо, по всьому Ізраїлю оголосили надзвичайний стан через масову атаку бойовиків ХАМАСу. Президент України Володимир Зеленський підтримав Ізраїль після атаки з боку терористів ХАМАС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *