ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій «швидкої» потрапив в ДТП

Маркіян Рой

|

У четвер, 5 жовтня, у місті Стебник, що на Львівщині відбулась аварія за участі автомобіля швидкої допомоги та мікроавтобуса, постраждали двоє людей. Водій «швидкої» був у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у  відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, зіткнулись автомобіль «Пежо Боксер» (карета швидкої медичної допомоги), яким керував 31-річний місцевий мешканець та мікроавтобус Сітроєн під керуванням жителя Стебника віком 37 років. Внаслідок події водій Сітроєна та пасажир «Пежо» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Також встановлено, що водій «швидкої» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *