ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть зрадника з Донеччини

Наталя Дуляба

|

У Львові заочно оголосили підозру у державній зраді експоліцейському із Донеччини, який добровільно перейшов на бік Росії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про громадянина України, мешканця Донецької області. За даними слідства, він у 2014 році пішов із посади інспектора патрульної служби та добровільно перейшов на бік ворога. Чоловік вступив у незаконні збройні формування «Народне ополчення Донбасу» та «Народна міліція» терористичної організації так званої «ДНР».

Фігурант проходив службу у одному із підрозділів військової розвідки. Із початку повномасштабного вторгнення він воював на Маріупольському напрямку.

Чоловіку заочно оголосили підозру у державній зраді, участі у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *