ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі затримали прокурора Фастівської окружної прокуратури

Наталя Дуляба

|

Прокурора Фастівської окружної прокуратури спіймали на отриманні хабара за закриття кримінального провадження. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, прокурор вимагав від підприємця 30 тисяч доларів хабара за закриття кримінального провадження. Затримали його на «гарячому» під час отримання половини від цієї суми.

Вдома у прокурора вже провели обшуки, зараз йому готуються оголосити підозру за 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.

Справою займається, крім Офісу генпрокурора, Держбюро розслідувань та СБУ. Вони зі свого боку деталей ще не оприлюднювали.

«Продовжуємо на практиці втілювати принцип нульової толерантності до корупції. Очищуємо систему. В Україні, що воює, та в Україні, яка переможе, немає місця корупції. Для тих, хто не зрозумів, повторюю: так, як раніше, вже не буде», – заявив генпрокурор Андрій Костін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс генпрокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *