ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Львівщини затримали з мільйонною контрабандою парфумів

Наталя Дуляба

|

На кордоні з Польщею затримали жителя Львівщини, який намагався нелегально ввезти партію французьких парфумів, прикриваючись гуманітарною допомогою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався днями у пункт пропуску «Шегині – Медика», куди на мікроавтобусі Fiat Ducatо прибув 41-річний мешканець Львівської області.

У митній декларації він вказав, що везе особисті речі, а також гуманітарну допомогу для благодійного фонду: 340 кг медикаментів та 580 кг вживаного одягу. Однак під час поглибленого огляду правоохоронці виявили контрабанду парфумів.

«У кабіні мікроавтобуса було виявлено 426 одиниць французьких парфумів Montale, не вказаних у декларації. Попередня вартість товарів – 1,3 млн гривень», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) Митного кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф розміром 30% від вартості контрабандних товарів. Крапку в цій справі поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *