ОСТАННІ НОВИНИ

Загибель школярки в Карпатах: у ДТП зізнався батько замість сина-втікача

Наталя Дуляба

|

Мешканець Стрийщини хотів обманути слідство, зізнавшись у смертельній аварії, яку насправді скоїв його 26-річний син. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про смертельну аварію, яка сталась ввечері 9 липня у селі Верхнє Синьовидне, що в гірській частині Львівщини. Встановлено, що близько 20:15 тут на трасі Київ – Чоп водій позашляховика Toyota Land Cruiser збив 16-річну мешканку Стрийщини, після чого втік.

Від отриманих травм школярка померла ще до приїзду карети швидкої допомоги.

Аби ввести слідство в оману, у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди поліцейським зізнався 51-річний житель Стрийського району. Втім під час розслідування правоохоронці провели комплекс заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, опитали свідків та встановили, що за кермом автомобіля у момент скоєння наїзду перебував 26-річний син чоловіка, який раніше зізнався у скоєнні ДТП.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) та за ч.1 ст.135 (залишення в небезпеці) ККУ. Слідство вже завершили, справу скерували на розгляд суду.

26-річний чоловік перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років за ґратами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *