ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові можна безкоштовно зробити лазерне шліфування шрамів. Деталі

Наталя Дуляба

|

Усі постраждалі від війни можуть у безкоштовно пройти курс лазерного шліфування рубців у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» (UNBROKEN). Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«Лазерне шліфування рубців – це обовʼязкова та необхідна частина лікування усіх, хто постраждав від війни, адже кожна мінно-вибухова травма супроводжується опіками, а відтак – рубцями. Вони знижують еластичність шкіри та стають причиною больових відчуттів, дискомфорту, а ще стають перешкодою естетичному вигляду», – пояснюють у центрі «Незламні».

Лазерну систему застосовують для руйнування і видалення тканин внаслідок вапоризації, яка досягається за допомогою впливу хвиль різної довжини та імпульсивності на певну проблемну ділянку шкіри. Простіше кажучи, лазер видаляє рубці, які залишаються на тілі.

Процедура є безкоштовною, проте необхідно заповнити форму за цим посиланням.

Контактний номер телефону: 0-800-333-003.

Нагадаємо, реабілітаційний центр «Незламні» у Львові має статус національного. Його створили на базі Першого медоб’єднання Львова й досі розбудовують інфраструктуру, необхідну для повноцінного лікування та реабілітації як військових, так і цивільних, які постраждали від війни.

У закладі доступна реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх і виготовляють. Також у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *