ОСТАННІ НОВИНИ

Суд розгляне справу жорстокого вбивства 25-річної українки у Польщі

Андрій Котенський

|

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного мешканця Хмельницької області. Його обвинувачують у вчиненні умисного вбивства української заробітчанки у Польщі, що відбулося у 2019 році. Наразі обвинувачений знаходиться під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Встановлено, у 2019 році обвинувачений працював у Республіці Польща. Під час святкування одного із місцевих свят, на території Мазовецього воєводства, чоловік познайомився із 25-річною громадянкою України, яка теж приїхала на сезонні роботи.

Після закінчення свята, обвинувачений запропонував провести дівчину до орендованого житла. Однак, по дорозі додому між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік почав бити руками потерпілу по голові. Від чергового удару дівчина впала на землю, а він продовжив бити та копати її ногами по голові та тілу, після чого задушив жертву. Одразу на другий день чоловік виїхав на територію України.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції у Львівській області, за оперативного супроводу Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо вину душогуба доведуть у суді то йому загрожує від семи до 15 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *