ОСТАННІ НОВИНИ

Пʼяний водій інкасатора скоїв у Львові ДТП і втік

Наталя Дуляба

|

На вул. Городоцькій 50-річний пʼяний водій інкасаторського автомобіля, рівень алкоголю у крові якого був перевищений в 11 разів, врізався в острівець безпеки і втік. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався у понеділок увечері, 2 жовтня, на вул. Городоцькій. Тут водій інкасаторської автівки в’їхав в острівок безпеки, збив там дорожний знак, після чого втік.

Втім правоохоронці розшукали порушника. Ним виявився 50-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного спʼяніння. Прилад Drager показав результат 2,27 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

 

На горе-водія склали протоколи за нетверезу їзду, за вчинену ДТП та за залишення місця автопригоди.  Також на нього винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Втім пʼяним виявився ще й напарник водія.

«Під час оформлення матеріалів він сів за кермо і заднім ходом намагався від’їхали від місця зупинки. Екіпаж зупинив чоловіка, він сказав, що мусить відвезти гроші. Однак цього він теж не зміг зробити, адже теж мав ознаки сп’яніння. Від перевірки він відмовився», — йдеться у повідомленні.

На чоловіка склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *