ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шведські благодійники передали українцям пожежні автомобілі та швидкі

Маркіян Рой

|

У неділю, 1 жовтня, у Львові представники шведської благодійної фундації «Blåljus i Samverkan» передали три пожежні автомобілі трьом українським містам, а також три автомобілі швидкої допомоги нашим військовим підрозділам на передову. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Пожежні автомобілі отримали, зокрема, Рівне, Зеленодольськ та Богодухів. Адже саме там зараз така техніка вкрай необхідна для порятунку життів.

Голова фундації «Blåljus i Samverkan» Пера Йоганссона повідомив, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, фундація максимально допомагає українцям, надаючи пожежні машини, автомобілі швидкої допомоги, реанімобілі тощо. За цей час вдалося передати Україні понад два десятки таких транспортних засобів.

«Українці – це наші друзі, і ми не можемо бути осторонь. Бо друзі не чекають, коли біда мине – вони допомагають. Ми не можемо по-іншому, не можемо не допомагати Україні. Ми – з українцями», –сказав Пер Йоганссон.

Фундацію «Blåljus i Samverkan» заснували троє людей – пожежник, рятувальник і парамедик, щоб допомагати людям, які працюють у цих напрямах. З початку повномасштабного вторгнення фундація вирішила спрямувати свої ресурси для допомоги Україні. Її представники звертаються у різні служби з пропозицією допомогти Україні, а також залучають пожертви усіх небайдужих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *