ОСТАННІ НОВИНИ

Анжеліка Рудницька презентує унікальний музичний літопис – від пісень Січових стрільців до сучасних треків

Маркіян Рой

|

Співачка, мисткиня та волонтерка Анжеліка Рудницька разом з відомими артистами України готуються представити унікальний пісенний проєкт «100ліття незламності. Історія української боротьби у піснях». Про це Львівському порталу повідомили організатори проєкту.

«Багато пісень, які звучатимуть у музичному літописі «100ліття незламності» я полюбила ще під час Революції на граніті. Через пісні українці починають цікавитися історією. Я багато років у різні способи намагалася створити подібний проект. А викристалізувався і реалізувався він під час найстрашніших часів новітньої історії. Нам важливо показати тяглість поколінь у боротьбі за волю, державність, нашу незламність, вміння гуртуватися, сумувати, іронізувати, любити і стояти за правду.  Про усе це у нашому проекті», – розповідає ідейниця проекту Анжеліка Рудницька.

У проекті взяли участь Тарас Компаніченко, Олег Скрипка, Анжеліка Рудницька, Олександр Ярмак, Сестри Тельнюк, Сергій Тачинець, «Шпилясті Кобзарі», «Піккардійська Терція», Володимир Гейзер з гурту “Шабля” та «Спів братів», Сергій Жадан і Євген Турчинов, Володимир Трач, Марія Бурмака, Арсен Мірзоян, Руслана Лоцман та Роман Калин.


«Особливістю проекту стануть мінусівки, які можна використовувати, наприклад, на урочистих заходах Будинків культури чи на святах у школах. «Україна дуже співоча нація. Я хочу, щоб люди, які не мають можливості витрачати кошти на професійне аранжування, могли використовувати наші  мінусівки. Таким чином даємо шанс талановитим людям співати під якісну фонограму», – каже ідейниця проекту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *