ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежа на нафтопроводі на Прикарпатті: кількість постраждалих зросла до дев’яти

Наталя Дуляба

|

Внаслідок розгерметизації й пожежі на нафтопроводі в Івано-Франківській області 30 вересня постраждали дев’ять людей, в тому числі двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС України.

Випадок стався у суботу, 30 вересня, близько 17:00 поблизу села Стримба Надвірнянського району. Тут прорвало нафтопровід, внаслідок чого нафта розлилась вздовж тамтешнього потічка, а також спалахнула пожежа, яка перекинулась на приватний будинок.

Спочатку було відомо про шістьох постраждалих, втім згодом їхня кількість зросла до дев’яти. Серед них є двоє дітей. П’ятьох осіб госпіталізували.

На місце негайно прибули рятувальники, які взялись гасити пожежу та обробляти залишки нафтопродуктів сорбентом. Облаштовано сім бонових огороджень загальною довжиною 14 м.

Роботи рятувальники завершили орієнтовно о 20:10 год., втім на місці залишили чергувати групу надзвичайників.

Що саме могло стати причиною надзвичайної ситуації, наразі достеменно не відомо. У ДСНС говорять про «розгерметизацію» нафтопроводу. Про ведення розслідування правоохоронці наразі офіційно не повідомляли.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *