ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до Дня вчителя нагородили 55 найкращих педагогів

Маркіян Рой

|

З нагоди професійного свята сьогодні у Львові нагородили 55 найкращих педагогів. Подяки та премії по вісім тисяч гривень отримали працівники шкільних, дошкільних, позашкільних та мистецьких закладів. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

В мерії розповіли, що подяки та премії по вісім тисяч гривень отримали працівники шкільних, дошкільних, позашкільних та мистецьких закладів.

53 педагога отримали подяки та премії за вагомий внесок розвиток учнівської молоді, а двом директоркам вручили Золотий Герб міста Львова. Однією з них стала Лідія Андрушко, директорка початкової школи «Світанок», яка багатьох років вводить інновації у початкову освіту міста на основі свого досвіду перебування у Канаді та залучається до напрацювання нововведень в освітній галузі Львова.

«Ця нагорода для мене стала великою несподіванкою, але це дуже приємно отримувати таку високу відзнаку. Я багато років працюю в освіті і переконана, що визнання вчителів є дуже важливим і цінним. Сьогодні багато вчителів отримали нагороди і я радію за них. Кожен з нас мав свого улюбленого, особливого вчителя, який вплинув на наші життя, тому ми всі розуміємо, наскільки важливо дякувати педагогам за ці внески», – поділилась враженням Лідія Андрушко.

Список найкращих вчителів, яких нагородили подяками та премія можна переглянути нижче.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *