ОСТАННІ НОВИНИ

Постачальник обідів спровокував масове отруєння працівників «Львівської майстерні шоколаду»

Андрій Котенський

|

У четвер, 28 вересня, сімох працівників, які проходять стажування у «Львівській майстерні шоколаду», госпіталізували в інфекційну лікарню з гострою кишкової інфекцією. Інцидент трапився у закладі на вулиці Сербській у центрі Львова. Що могло стати причиною масового отруєння, з’ясовують фахівці, повідомляє Zaxid.net.

Директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко розповів, що від початку доби на стаціонарне лікування поступили семеро хворих. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

«На цей час загрози для їхнього життя немає. Проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів у повному обсязі, відповідно до протоколу», – розповів Сергій Федоренко.

Пацієнти поступили до інфекційної лікарні зі скаргами на нудоту, блювання, підвищення температури та пронос.

Харчове отруєння, зі слів директора інфекційної лікарні, могло статися через неякісні продукти чи їжу, приготовлену з порушенням технології. Причини встановлюють фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Піар-директор холдингу «!Фест» Тарас Маселко уточнив журналістам, що йдеться про харчове отруєння працівників, які проходять стажування у закладі на вул. Сербській, вони харчувалися їжею, привезеною постачальником, що готує обіди. Зараз у компанії з’ясовують, що могло стати причиною інциденту.

У коментарі Львівському порталу Тарас Маселко уточнив, що обіди були виготовлені та доставлені для персоналу зовнішнім підрядником – ФОП Балицька Л.В.

Львівська майстерня шоколаду, що спеціалізується на виготовленні шоколаду ручної роботи, має мережу кафе та крамниць у Львові та багатьох інших містах України, а також за кордоном. Заклад належить «Холдингу емоцій «!Фест», власниками якого є львівські підприємці-ресторатори Андрій Худо, Дмитро Герасімов та Юрій Назарук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *