ОСТАННІ НОВИНИ

Новим капеланом Львівської міськради став Андрій Сіданич

Наталя Дуляба

|

41-річний священнослужитель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Андрій Сіданич став новим капеланом Львівської міськради. Його офіційно представили під час сесії 28 вересня.

Звертаючись до депутатів, Андрій Сіданич подякував за наданий йому «кредит довіри» і висловив сподівання на плідну співпрацю.

Зазначимо, останні 11 років капеланом мерії Львова був отець Павло Дроздяк. Наприкінці серпня він пішов із посади у зв’язку з переведенням на службу до США. Тепер його замінив отець Андрій Сіданич.

Довідково:

Андрій Сіданич народився у Львові 18 травня 1982 року. Навчався в ліцеї Климентія Шептицького, опісля вступив до Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ. Закінчив університет Терезіанум у Римі та отримав ліценціат за спеціальністю «Духовність».

Військовий капелан. Військовому капеланському служінню він присвятив останні 12 років свого життя, працюючи в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, ліцеї імені Героїв Крут. Донедавна Андрій Сіданич також був капеланом однієї з військових частин 2 окремої Галицької бригади Національної гвардії України. Регулярно їздив на фронт до українських захисників.

Заступник настоятеля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла (УГКЦ). Одружений, виховує трьох дітей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *