ОСТАННІ НОВИНИ

Капелан Павло Дроздяк пішов із Львівської міськради

Наталя Дуляба

|

Після 11 років служіння отець Павло Дроздяк пішов із посади капелана Львівської міськради. Про це він повідомив під час засідання сесії 23 серпня.

«Я був справжній і навіть не сподівався, що мої слова розбиратимуть на цитати. Я дякую Богу, що був серед вас. Дякую усім, хто дбає про красу нашого міста, хто дбає про те, щоб було у ньому світло, вода, хто чує мешканців і їхні потреби. Люди приходять з труднощами до вас, депутатів, а ви знаєте, як їх допомогти. Дякую за це служіння», – сказав отець і провів свою останню молитву як капелан Львівської міськради.

Міський голова Андрій Садовий вручив Павлу Дроздяку відзнаку «Золотий Герб міста Львова», а депутати подарували набір срібних пам’ятних монет «Пектораль».

Про те, чому Павло Дроздяк полишив посаду капелана Львівської міськради, наразі нічого не відомо. Втім за даними ЗМІ, його переводять на службу у США.

Зазначимо, що 39-річний Павло Дроздяк має журналістську освіту, навчався у Львівському університеті, Львівській духовній семінарії й Українському католицькому університеті. З 2008 року був прессекретарем Львівської єпархії УГКЦ, у 2012 році став капеланом мерії Львова.

Із 2010 року у Львівській міській раді вирішили кожне пленарне засідання сесії розпочинати із молитви. Ця традиція міцно закріпилася і триває досі.

Додамо, що перед Павлом Дроздяком капеланом Львівської міськради був отець Орест Фредина, парох храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *