ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у нарколабораторії вилучили психотропів майже на 90 млн гривень

Маркіян Рой

|

На Львівщині викрили накролабораторію в якій виробляли метадон та психотропи. Під час обшуків слідчі вилучили 40 кг готових наркотиків вартістю майже 90 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, в дачному будинку на території одного із районів Львівщини підозрювані організували лабораторію, де виробляли наркотики. Спеціалізувались на виробництві метадону та психотропних речовин.

Вони систематично купували прекурсори та інші інгредієнти, необхідне обладнання та інші допоміжні засоби.

Під час обшуків виявлено близько 300 л прекурсорів, а також 50 кг порошкоподібних прекурсорів, які вже були підготовлені для виготовлення наркотиків, відповідне обладнання та інші речові докази.

Окрім цього, вилучено 40 кг вже готових наркотиків. Їх орієнтовна вартість за цінами «чорного ринку» становить майже 90 млн грн.

Усіх трьох членів злочинної групи затримали. Їм повідомили про підозри за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво та зберігання з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах) ККУ. Їм загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *