ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яні водій та пасажир побили поліцейських

Маркіян Рой

|

У середу, 27 вересня, у Стрию правоохоронці затримали нетверезих водія та пасажира автомобіля, які напали на поліцейських та побили їх. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 27 вересня близько першої години ночі на вулиці Січових Стрільців у місті Стрий, під час патрулювання, поліцейські виявили автомобіль ВАЗ 2104, водій якого рухався з чисельними порушеннями Правил дорожнього руху.

Правоохоронці зупинили транспортний засіб і під час перевірки документів встановили, що водій, 32-річний мешканець Закарпатської області, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Під час оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення водій та його пасажир, також мешканець Закарпаття віком 31 рік, поводились агресивно, напали на поліцейських та завдали їм тілесних ушкоджень.

Згодом на місце події прибули додаткові екіпажі, а також слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали двох закарпатців. В подальшому експертиза підтвердила, що вони перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Окрім того, на водія Лади були складені адміністративні протоколи за ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та за ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *