ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонті казарми на Львівщині розікрали пів мільйона гривень

Маркіян Рой

|

На Львівщині правоохоронці викрили керівника будівельної фірми, який привласнив понад 570 тисяч гривень під час ремонту казарми на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, підозрюваний зобов’язувався забезпечити виконання робіт із вогнезахисту казарми у Самбірському районі та використати для цього відповідні товари. Однак, деякі роботи підрядником взагалі не були здійснені, а необхідні для вогнезахисту дерев’яних конструкцій матеріали не використані.

Встановлено, що після завершення ремонту між представниками будівельної фірми та квартирно-експлуатаційної частини, які не були обізнані із злочинними намірами підприємця, підписано офіційні документи, на підставі яких і був здійснений розрахунок.

Таким чином, підозрюваному вдалось заволодіти понад 570 тис грн бюджетних коштів.

47-річному директору підприємства повідомлено про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах, а також складання та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки (ч.4 ст.191 та ч.2. ст.366 КК України). Наразі керівнику будівельної фірми обрали запобіжний захід. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *