ОСТАННІ НОВИНИ

За ухилення від мобілізації бориславцю дали 3 роки тюрми

|

Мешканцю Борислава, який після військово-лікарської комісії не з’явився за бойовою повісткою для проходження служби, засудили до трьох років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про 28-річного бориславця, якого суд визнав винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації.

Встановлено, що у жовтні 2022 року чоловік пройшов огляд військово-лікарської комісії, за висновком якої його визнали придатним за станом здоров’я для проходження військової служби. Відповідно, тоді ж хлопцю вручили бойову повістку, за якою той мав з’явитися на загальну мобілізацію.

«Однак чоловік без поважної причини не з’явився до територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби у лавах ЗСУ. Відтак військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову», – кажуть прокурори.

Мешканця Борислава засудили за ст. 336 Кримінального кодексу України. Суд призначив йму покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *