ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за ніч спіймали 11 п’яних водіїв

Андрій Котенський

|

Цієї нічної зміни патрульні 2-го батальйону зупинили і склали протоколи на 11 водіїв з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Шестеро з них у Галицькому районі міста Львова. Про це Львівському порталу повідомили у преслужбі патрульної поліції Львівщини.

Зокрема, вчора увечері на перетині вулиць Шота Руставелі – Івана Франка патрульні помітили, як керманич автомобіля BMW 320D не виконав вимоги дорожнього знаку і здійснив заборонений поворот ліворуч.

Порушнику дали вказівку про зупинку, але він її проігнорував та почав втікати. Патрульні увімкнули проблискові маячки та сирену і почали наздоганяти порушника.

На вулиці Угорській, авто зупинилося і водій кинувся навтяки, проте патрульні наздогнали його. Він відмовлявся надати будь-які документи, відтак поїхав у відділ поліції для встановлення особи.

У 31-річного чоловіка виявили ознаки сп’яніння, однак від перевірки він відмовився. На нього склали протоколи за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та невиконання вимоги про зупинку.

Також на керманича винесли постанови керування транспортним засобом без необхідних документів та порушення вимог дорожніх знаків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *