ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по інфраструктурі Миколаєва

Ольга Денисяка

|

Ввечері 25 вересня росіяни ракетою влучили в інфраструктурний об’єкт у Миколаєві. Вночі 26 вересня уламки збитого безпілотника впали на території агропідприємства в області. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Вночі на 26 вересня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони збито шість ударних дронів типу «Shahed-136/131». 

Ввечері 25 вересня близько 21:00 місто Миколаїв зазнало ракетного удару. Влучання відбулось в обʼєкт інфраструктури на околицях міста. Детальна інформація уточнюється.

«У Баштанському районі вночі 26 вересня у Березнегуватській громаді внаслідок падіння уламків ворожого безпілотного літального апарату, збитого силами ППО, виникла пожежа на агропідприємстві. Наразі пожежу ліквідовано. Попередньо без постраждалих. Детальна інформація уточнюється», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 26 вересня російські окупанти випустили по Україні 38 ударних дронів типу Shahed, збити вдалося 26 із них.

Відомо про влучання у припортову інфраструктуру в Ізмаїльському районі. Є руйнування, двоє людей дістали порання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *