ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські викопали на городі скарб, який жінка вважала викраденим сусідом

Андрій Котенський

|

На Тернопільщині, на початку повномаштабного вторгнення рашистів в Україну, жінка закопала на власному городі усі свої коштовності і гроші та виїхала за кордон. За півтора роки вона повернулася до рідного дому, але не знайшовши скарбу написала заяву в поліцію на сусіда, бо в нього на господарстві був металошукач. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі МВС України.

За даними відомства, до працівників поліції звернулася жителька Козівської територіальної громади та повідомила про те, що її, ймовірно, обікрав сусід.

«У перші дні повномасштабного вторгнення жінка зібрала усі зароблені гроші та дорогоцінні прикраси, закрила їх у скляні банки та закопала. Додому приїхала через півтора року, але скарбу вже не знайшла», – йдеться у повідомленні.

Жінка вирішила, що її сховок знайшов сусід, оскільки має металошукач, та написала заяву у поліцію. Водночас пенсіонер усе заперечував.

«У ході розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію, перекопавши її. І це дало результат – правоохоронці віднайшли усі закопані скарби. Як виявилось, жінка просто не запам’ятала точне місце, де вона закопала свої коштовності – повідомили у МВС.

Кримінальне провадження слідчі закрили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *