ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на мюзикл «Moulin Rouge»

Омелян Шевчук

|

28 вересня на !FESTrepublic відбудеться нова сценічна адаптація популярного однойменного фільму База Лурмана «Moulin Rouge» від Театру Мюзиклу. Серед артистів: 15 професійних танцюристів, 6 акторів-вокалістів та акробати. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Події мюзиклу розвиваються довкола клубу «Мулен Руж». Для Парижу того часу він був культовим місцем нічних розваг, де кожен охочий міг отримати все при певній частці везіння. Жебрак-письменник Крістіан і один з найбагатших дворян столиці зійдуться в боротьбі за прихильність куртизанки Сатін, готові йти до кінця заради своєї мети.

У глядацькій залі під час шоу можна буде обрати місце не лише в театральних рядах, а й за столиком. Оскільки подія має на меті відновлення атмосфери кабаре початку ХХ століття, культури театру мюзиклу!

Для повного занурення в атмосферу використовуватиметься 15 композицій з авторським перекладом українською мовою. Серед них будуть не лише OST з фільму та мюзиклу, а й сучасні хіти вплетені в сюжет.

Запрошуємо поринути в світ пишноти та романтики, надзвичайного блиску, величі та слави! Світ, у якому між богемою та аристократами розпалюється пристрасть і відбувається незвичайна магія.

Гостей очікуватиме непередбачуваний фінал, оскільки на меті стоїть популяризація українського. Кінець шоу буде не просто щасливим, а й патріотичним.

Місце провелення: !FESTrepublic, м.Львів, вул.Старознесенська, 24-26.
Час: 28 вересня, 19:00.

Тривалість мюзиклу: 1 година 20 хвилин.

Придбати квитки та дізнатись більше деталей можна вже зараз за посиланням.

Частину коштів буде передано на підтримку військових, які боронять нашу країну в лавах ЗСУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *