ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях затримали контрабанду косметики на 1,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

32-річний мешканець Прикарпаття намагався нелегально ввезти із Польщі косметики на 1,5 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався у ніч на понеділок, 25 вересня, у пункті пропуску «Шегині – Медика». Сюди на мікроавтобусі Mercedes Benz Sprinter прибув 32-річний житель Івано-Франківської області.

Для проходження митного контролю водій обрав смугу «зелений коридор», чим заявив, що не везе товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Однак під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили контрабанду косметики.

У багажному відділенні прикарпатець віз більше 1300 косметичних масок для обличчя бренду Atache. Вартість товару оцінюють у 1,5 млн грн, його у чоловіка вилучили.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч. 2 ст. 471 МКУ (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами). Санкція статті передбачає штраф розміром 30% від вартості контрабандних товарів.

Справу скерують до суду, який і обиратиме покарання контрабандисту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *