ОСТАННІ НОВИНИ

У 28-річного львів’янина знайшли наркотики на півтора мільйона гривень

Маркіян Рой

|

У Львові поліцейські затримали 28-річного львів’янина, який продавав наркотики та психотропні препарати. Загальна вартість вилучених наркотиків та психотропів становить близько півтора мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Поліцейські виявили та вилучили у затриманого: поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною, схожою на психотропний засіб «амфетамін», із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичний засіб «канабіс», із речовиною, схожою на психотропну речовину «PVP», таблетки, схожі на психотропну речовину «МDМА», засоби для фасування та інші речові докази.

Вартість виявлених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько півтора мільйона гривень.

Зловмисника затримано слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *