ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається зі ще одним своїм захисником

Наталя Дуляба

|

У неділю, 24 вересня, Львів проведе в останню путь 30-річного Михайла Турчина, який загинув у боротьбі з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться о 10:15 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, о 10:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану загиблому на фронті захиснику, а також утриматись в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка

Львів’янин Михайло Турчин (07.10.1992 – 19.09.2023) навчався у СЗШ №96. Здобував освіту у Навчально-науковому інституті підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання працював барменом і обожнював свою роботу, успішно закінчив міжнародні курси барної справи. Згодом поїхав за кордон, де працював у логістичній сфері. У вільний час захоплювався музикою.

Із початком повномасштабного вторгнення повернувся додому з Польщі і попри відсутність військового досвіду добровільно став до лав Збройних Сил. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Виконував обовʼязки головного сержанта-командира відділення. За сумлінне виконання бойових завдань Михайлу Турчину було присвоєно звання «молодший сержант».

У воїна залишилися батьки, бабуся та брат із дружиною.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *