ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть послухати унікальні інтерпретації музики джазмена Богдана Весоловського

Олена Карп'юк

|

У суботу, 23 вересня, о 18:00 у Львівській національній філармонії лунатимуть твори видатного українського джазмена Богдана Весоловського. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Оркестр INSO-Львів презентує унікальне музичне прочитання його знаної музики від сучасного молодого композитора Данила Саєнка, який створив свою авторську партитуру для симфонічного оркестру.

«Цього вечора акторка та співачка Марія Онещак та видатні музиканти у залі розгорнуть палітру атмосфери Львова 20-30-х років, сповнених ніжного кохання, жагучої пристрасті, вишуканості та глибоких і водночас драматичних моментів любові та втрати», – йдеться у повідомленні.

Богдан Весоловський створював неповторні взірці українського джазу також у час війни, тоді, коли людські почуття максимально загострені. В авторів дійства є віра у те, що усміх коханої людини, який ми бережемо у серці, може стати для нас опорою та надією на краще в часі найбільших випробувань.

Квитки доступні за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *