ОСТАННІ НОВИНИ

Ми деокупуємо Бахмут і ще два міста, – Зеленський

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна буде звільняти місто Бахмут на Донеччині і ще два міста. Про це він сказав на зустрічі з американськими ЗМІ, цитує CNN.

Президент відмовився назвати міста, які захисники мають намір звільнити

«Ми деокупуємо Бахмут. Я думаю, що ми деокупуємо ще два міста. Я не скажу, які саме міста. І тому у нас є план, дуже комплексний план», – заявив Зеленський.

18 вересня Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що на Бахмутському напрямку були розбиті та повністю втратили боєздатність одні із найбільш підготовлених і найкращих частин ворога – 72 окрема мотострілецька бригада, 31 та 83 окремі десантно-штурмові бригади. Також ЗСУ пробили лінію оборони ворога, яку він намагався закрити, кидаючи в бій всі наявні резерви.

Згодом начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш заявив, що Сили оборони отримали змогу більше підійти до траси Бахмут-Горлівка завдяки деокупації Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Українські військові вже встановили вогневий контроль над цією трасою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *