ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіка, що кидався на жінок із ножем у центрі Львова, помістили під варту

Наталя Дуляба

|

Суд обрав запобіжний захід 35-річному рецидивісту, який в центрі Львова кидався на жінок із ножем. Він перебуватиме під вартою без права внесення застави. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про раніше судимого 35-річного чоловіка, який 19 вересня накинувся на двох жінок у центрі Львова і поранив їх ножем.

За даними слідства, уночі він напав на 25-річну львів’янку на вул. Гавришкевича, завдавши їй два удари кухонним ножем у живіт та грудну клітку. Після цього зловмисник утік, вважаючи, що дівчина померла.

Знайомий, який був разом з потерпілою в той момент, викликав швидку допомогу та правоохоронні органи. Зараз жінка перебуває у реанімації.

На цьому рецидивіст не зупинився і вдень 19 вересня знову накинувся з ножем на 74-річну львів’янку, яка йшла вул. Руською. Він наніс удар тим же ножем в спину і намагався втекти. Проте нападника затримали перехожі, які викликали поліцію та «швидку» для потерпілої.

Чоловіку інкримінують закінчений замах на вбивство та хуліганство (ч. 2 ст. 15 – п. 7, ч. 2 ст.115, ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *