ОСТАННІ НОВИНИ

Ворожа ракета влучила у готель у центрі Черкас, є постраждалі (Оновлено)

Наталя Дуляба

|

У четвер вранці, 21 вересня, російські окупанти здійснили ракетний удар по Черкасах, зруйновано готель у центрі міста. Є постраждалі. Про це повідомляє Львівський портал.

«Унаслідок роботи ППО маємо падіння уламків у центральній частині міста. Зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури. Наразі п’ятеро потерпілих. Під завалами щонайменше одна людина», – першим сповістив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

На опублікованих фото видно, що зруйновано частину п’ятиповерхової будівлі.

Тим часом глава МВС Ігор Клименко уточнив, що в Черкасах внаслідок ракетного удару пошкоджено будівлю готелю. В результаті виникла пожежа, а також загорання торгівельних павільйонів на ринку.

Згодом в Офісі генпрокурора заявили, що готель зруйновано саме влучанням російської ракети, а не падінням її уламків.

«За даними слідства, 21 вересня близько 05:40 збройні сили РФ атакували Черкаси. Ракета влучила в будівлю готелю в центральній частині міста», – йдеться у повідомленні.

Кількість постраждалих поступово зростала і сягнула 11 осіб. Двох із них госпіталізували у важкому стані. З-під завалів готелю врятували одну людину. Також евакуювали 13 людей.

За даними ДСНС, станом на 09:30 пожежу торгівельних павільйонів площею 750 кв м вже ліквідували. Під завалами готелю рятувальники ще гасять незначні осередки полум’я.

На місці працюють усі служби, триває рятувальна операція.

Цей ракетний удар РФ правоохоронці розслідують за ч.1 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Черкаська ОВА, ДСНС, Офіс генпрокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *