ОСТАННІ НОВИНИ

У санаторії Трускавця мешканець Луганщини до смерті побив співмешканку

Маркіян Рой

|

У Трускавці поліцейські затримали 37-річного чоловіка за підозрою у нанесенні смертельних травм співмешканці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіцї Львівщини.

Так 20 вересня, близько 22.40, до поліції надійшло повідомлення, що в одному з санаторіїв Трускавця виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

За даними правоохоронців між загиблою, 36-річною мешканкою Луганської області, та її співмешканцем, 37-річним жителем тієї ж області, виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав жертві численних ударів кулаками в голову. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка невдовзі померла.

Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *