ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли гуртожиток у Херсоні: є жертви

Наталя Дуляба

|

У ніч на четвер, 21 вересня, російські окупанти вдарили по гуртожитку у Херсоні. Загинули три людини, ще п’ятеро отримали поранення. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна,  рашисти атакували житлові квартали міста орієнтовно о 03:40 ночі і влучили у гуртожиток. Загинули двоє чоловіків віком 29 і 41 рік, вони знаходились всередині будівлі.

Також поранення отримали п’ятеро людей. Трьох із них госпіталізували із травмами середньої важкості, 61-річну жінку – у важкому стані. 81-річній пенсіонерці надали медичну допомогу на місці.

«Жахлива ніч для Херсона. Росіяни поцілили у будівлю гуртожитка, коли люди ще спали», – зауважив Олександр Прокудін.

Згодом в Офісі генпрокурора України уточнили, що кількість загиблих зросла до трьох осіб: двоє чоловіків та жінка.

Встановлено, що війська РФ обстрілювали один із районів Херсона з артилерії з 03:00 до 04:00 год. Під вогнем загалом опинились житлові райони, навчальний заклад і нежитлові приміщення.

Остаточна кількість жертв ще встановлюється.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни, поєднане з умисним вбивством). Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *