ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Стрийщини засудили за ухилення від військового призову

Маркіян Рой

|

36-річного мешканця Стрийщини визнано винним за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації. Йому призначили покарання – 3 роки позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що у квітні минулого року оглядом військово-лікарської комісії чоловіка було визнано придатним за станом здоров’я для проходження військової служби.

Відповідно, його законним порядком було повідомлено про явку на загальну мобілізацію.

«Однак чоловік без поважної причини не з’явився до територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби у лавах Збройних сил України. Відтак, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову», – йдеться в повідомленні.

36-річного мешканця Стрийщини визнано винним за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України). Йому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *