ОСТАННІ НОВИНИ

Харківська фрідайверка потрапила Національного Реєстру рекордів

Маркіян Рой

|

Світовий рекорд харків’янки Катерини Садурської з фрідайвінгу внесли до Національного реєстру рекордів України як світове досягнення держави. Про це повідомила керівниця реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

«На тій глибині, на яку занурилась фрідайвер Катерина Садурська, уже немає нікого. Уявіть, – лише ви і безодня. І жодної людини, яка могла би вам допомогти, якщо все піде не так… Страхувальники «закінчуються» на глибині 40 метрів», – написала Вєтрова в соцмережі.

Важливо зазначити, що CNF (пірнання з постійною вагою без ласт), в якій виступала Катерина Садурська, вважають найскладнішою дисципліною фридайвінгу, оскільки дайвер спускається та піднімається вертикально, використовуючи лише власну м’язову силу без допомоги ласт чи будь-яких інших пристроїв.

Нагадаємо, що спортсменка із Харкова Катерина Садурська встановила абсолютний світовий рекорд у фридайвінгу на змаганнях Vertical Blue 2023.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *