ОСТАННІ НОВИНИ

У Турці в ДТП загинула 29-річна жінка

Маркіян Рой

|

У середу, 20 вересня, зіткнулися автомобілі ВАЗ та Део Ланос. В результаті аварії загинула 29-річна жінка, ще четверо людей отримали травми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіцї Львівщини.

Так аварія сталась 20 вересня, близько 09.30, на вулиці Потік у місті Турка Самбірського району.

За даними правоохоронців, відбулося зіткнення автомобілів ВАЗ 2106, яким керував 19-річний місцевий мешканець, та «Део Ланос» під керуванням 66-річного львів’янина.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажирка ВАЗ 2106, 29-річна місцева мешканка, загинула на місці події. Водії транспортних засобів та дві пасажирки ВАЗ 2106, місцеві жительки віком 20 та 51 рік, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *