ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій шкільного автобуса керував у нетверезому стані

Маркіян Рой

|

У Городоцькій громаді на Львівщині виявили, що  водій шкільного автобуса керував транспортом у стані алкогольного спʼяніння. Про Львівському порталу повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської ОВА.

«20.09.2023 року враховуючи звернення мешканців Городоцької громади стосовно порушення правил перевезення учнів, водієм автобуса «Школярик», нашим управлінням організовано перевірку наведених у зверненнях фактів», – йдеться в повідомленні.

В ході перевірки працівники Укртрансбезпеки виявили ознаки алкогольного сп’яніння водія, який керував автобусом «Школярик».

«В присутності інспекторів поліції зазначеному водію запропоновано пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager. Після відмови водія пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager, його було доставлено в один із медичних закладів Львівщини. Висновок лікаря показав 0,98 проміле алкоголю у крові водія», – розповіли в управлінні.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *