ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні вилучили контрабанду Cartier, Dior, Armani та Gucci

Андрій Котенський

|

Митники Львівщини зупинили трьох українців з контрабандою товарів на 1,4 мільйона гривень. Серед знахідок обручки Cartier, парфуми Dior та Armani, взуття Gucci та контрабанда одягу та сумок. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

18 вересня в пункт пропуску «Шегині – Медика» із Польщі прибув мікроавтобус Mercedes-Benz, яким керував 55-річний громадянин України. Під час митного оформлення чоловік вказав у декларації, що переміщує особисті речі і декілька посилок.

Оглядаючи автомобіль, працівники митниці спільно з прикордонниками виявили в багажному відділенні майже 400 одиниць незадекларованих товарів на суму близько 500 тис. гривень: обручки Cartier, парфуми Dior та Armani, взуття Gucci, робот-порохотяг Cecotec тощо.

Того ж дня  50-річний житель Чернівців за кермом Mercedes-Benz прибув у «Шегині» і для проходження митного контролю обрав смугу «зелений коридор». Ти самим він заявив про відсутність товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню або оподаткуванню.

Однак під час огляду транспортного засобу працівники митниці виявили 580 одиниць одягу і текстилю. Орієнтовна вартість «знахідки» – близько 600 тис. гривень.

Ще один водій Mercedes-Benz – 29-річний мешканець Прикарпаття намагався перемістити через «Шегині – Медика» майже 400 сумок та наплічників, задекларованих як «особисті речі». Попередня вартість товарів, виявлених працівниками митниці 17 вересня, становить понад 300 тис. гривень.

За недекларування товарів складено адміністративні протоколи. Санкція статті передбачає за собою також накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *