ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Львівщині постраждали двоє неповнолітніх

Маркіян Рой

|

За минулу добу 18 вересня, на Львівщині сталися дві ДТП, в який постраждали 11-річна водійка електросамоката та 14-річний скутерист. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Перша аварія сталася 18 вересня, близько 16:00, на автодорозі «Львів – Краковець» у селі Наконечне Друге Яворівського району.

За даними поліції, водій автомобіля Opel Movano, 41-річний мешканець Києва, рухаючись в бік Краківця, здійснив зіткнення із електросамокатом VNC під керуванням 11-річної місцевої мешканки.

Внаслідок ДТП дівчинка отримала численні травми та була госпіталізована.

Цього ж дня, близько 20:00, у місті Миколаїв Стрийського району, на перехресті вулиць Шевченка та Устияновича, відбулося зіткнення між автомобілем Mazda-6 під керуванням 20-річного жителі Миколаєва та скутером Yamaha-Jog-136, яким керував 14-річний місцевий мешканець, учень 9 класу.

Неповнолітній скутерист з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *