ОСТАННІ НОВИНИ

У ТЦК на Львівщині військовий зі зброєю побив цивільного чоловіка. ДБР розпочало розслідування

Ольга Денисяка

|

В мережі поширили відео, на якому в приміщенні Самбірського ТЦК військові б’ють чоловіка та погрожують йому зброєю. Державне бюро розслідувань встановлює обставини інциденту. Про це Льіввському порталу повідомили в ДБР.

Відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю, з’явилося на одному з телеграм-каналів. Попередньо, подія сталась 19 вересня у приміщенні Самбірського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України). Працівники ДБР на місці події встановлюють усі обставини інциденту.

У Львівському обласному ТЦК та СП заявили, що на час службової перевірки військовослужбовців відсторонили від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин.Керівництво Львівського обласного ТЦК та СП призначило службову перевірку.

«В мережі інтернет поширюється відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою. На відео видно частину події, тож що саме відбулося в цій ситуації і що передувало діям військовослужбовців, з’ясовується», – повідомили в територіальному центрі комплектування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *