ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій здав на аналіз сік замість сечі

Наталя Дуляба

|

Затриманий за керування авто у стані наркотичного сп’яніння 20-річний хлопець у Львові здав на аналіз сечі сік. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався цими днями на вул. Медової Печери, де водія BMW 318i за порушення Правил дорожнього руху. У 20-річного водія виявили ознаки наркотичного сп’яніння, тож йому запропонували пройти перевірку. Хлопець погодився, однак вирішив схитрувати.

«Біля медзакладу водій попросив взяти з собою сік, який допоможе, з його слів, здати йому аналіз. Чоловік зробив вигляд, що п’є сік і пішов у вбиральню. У патрульних виникла підозра, що керманич схитрував, тож попередили лікаря. У ємності була помаранчева рідина, консистенція і колір якої не відповідали людській. Лікар налив в інший стакан сік і зауважив, що це ідентична речовина», – йдеться у повідомленні.

Після цього водієві знову запропонували здати біологічну речовину, однак цього разу він уже відмовився.

При цьому правоохоронці зауважують, що кілька місяців тому хлопець вже попадався на їзді у нетверезому стані. Тоді у його сечі виявляли наркотичну речовину. Рішення суду у цій справі ще немає.

Незважаючи на відмову, на порушника винесли постанову за керування транспортним засобом без необхідних документів та склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *