ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у ДТП травмувалась трирічна дитина

Маркіян Рой

|

У неділю, 17 вересня, у селі Чишки, що поблизу Винник трапилась ДТП. Внаслідок зіткнення автомобіля з бетонною огорожею травмувалась сім’я та трирічна дитина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася 17 вересня, близько 23.00, у селі Чишки Львівського району.

За попередніми даними правоохоронців водійка автомобіля Chevrolet Cruze, 35-річна мешканка міста Новояворівськ, не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїзної частини дороги та зіткнулася з бетонною огорожею.

Внаслідок ДТП водійка, а також пасажири Chevrolet Cruze, 32-річний чоловік та їхня трирічна донька, усі мешканці Новояворівська, отримали травми різної важкості та були госпіталізовані.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, –  до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *