ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині кишенькового злодія засудили до 5 років тюрми

Маркіян Рой

|

На Львівщині до 5 років років позбавлення волі засудили чоловіка, який займався кишеньковими крадіжками. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що протягом липня-серпня 2022 засуджений займався кишеньковими крадіжками. Чоловік викрадав у потерпілих мобільні телефони та гроші. Зокрема, це були пересічні люди, які траплялися йому на вулицях Львова.

Загалом фігурант заволодів майном потерпілих на загальну суму майже 200 тис грн.

Слід зазначити, що чоловік вже був раніше судимий за злочини проти власності. Однак на шлях виправлення не став.

За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури в апеляційному порядку скасовано вирок суду першої інстанції для 37-річного місцевого мешканця, засудженого за фактами крадіжок (ч. 4 ст. 185 КК України).

Вироком райсуду йому призначено покарання – 5 років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання з іспитовим строком.

Прокурори не погоджуючись із цим рішенням, вважаючи вирок надто м’яким, оскаржили його в апеляції. Апеляційний суд погодився з доводами прокурора та ухвалив новий вирок. Згідно останнього засудженому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *