ОСТАННІ НОВИНИ

Маляр заперечила свою заяву про звільнення Андріївки

Ольга Денисяка

|

14 вересня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила про звільнення Андріївки на Бахмутському напрямку. У 3 окремій штурмовій бригаді назвали інформацію «хибною та передчасною». Після цього Маляр відредагувала власний допис та забрала з нього формулювання, що «Андріївка наша». 

За словами Ганни Маляр, на Бахмутському напрямку ЗСУ рухаються вперед. На північному флангу ворог намагається відбити втрачені позиції, а на південному Українські війська успішно просуваються вперед.

«Основні бої тривають в районах Андріївки, Курдюмівки, Кліщіївки. І в нас там гарні новини. Андріївка наша. Закріплюємось на зайнятих позиціях», – йшлось в повідомленні.

Водночас у 3 окремій штурмовій бригаді заявили, що в районах Кліщіївки та Андріївки ще тривають важкі бої, а заяву про звільнення Андріївки назвали хибною та передчасною.

«Заява про взяття Андріївки є хибною та передчасною. Наразі тривають серйозні і важкі бої в районах Кліщіївки та Андріївки. Подібні заяви є шкідливими, несуть загрозу для життя особового складу та шкодять виконанню бойових завдань», – заявили в бригаді.

Після цього Ганна Маляр відредагувала власний допис і замість «Андріївка наша», написала «Андріївка! Ситуація дуже складна і мінлива, тримаємо кулаки за наших».

Згодом Маляр назвала розбіжність інформації «комунікаційним збоєм між декількома джерелами інформації, які доповідають безпосередньо з місця подій» та запевнила, що не публікує інформації без погодження з військовими.

«Уточнюю з приводу інформації про звільнення Андріївки. Я не викладаю таку інформацію без координації та узгодження з військовими. Наразі відбувся комунікаційний збій між декількома джерелами інформації, які доповідають безпосередньо з місця подій. В Адріївці є певний успіх та станом на зараз тривають важкі бої», – повідомила заступниця міністра оборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *