ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові у закладчика виявили наркотиків на 700 тисяч гривень

Маркіян Рой

|

У Львові, 14 вересня, поліцейські затримали закладчика, який розповсюджував наркотики. Під час обшуків у 35-річного закладчика наркотиків у Львові виявили заборонених речовин орієнтовно на 700 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 35-річного уродженця Хмельницького, який тимчасово проживає у Львові. Зловмисник розповсюджував психотропи шляхом здійснення «закладок».

Під час затримання та в ході санкціонованих обшуків за місцем його проживання у зловмисника було виявлено 62 розфасовані зіп-пакети, 312 готових «закладок» та поліетиленовий пакет із психотропною речовиною «амфетамін» загальною вагою близько 1 кілограма 200 грам.

Окрім того, правоохоронці вилучили засоби для фасування, електронні ваги, мобільні телефони та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Зловмисника затримано.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *