ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік продавав наркотичні таблетки, які отримував для лікування

Андрій Котенський

|

На Золочівщині винесено вирок чоловіку, що збував нарковмісні ліки, які безкоштовно отримував для лікування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними відомства, суд визнав виним 39-річного жителя Бродів у незаконному збуті наркотичних засобів та призначив покарання у виді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори в суді довели, що засуджений впродовж червня-липня 2023 року у Бродах, за місцем свого проживання збував таблетки «Бупрен», які містять наркотичний засіб бупренорфін. Оскільки чоловік був наркозалежним, він перебував на обліку у лікаря-нарколога. Відтак, мав можливість безкоштовно отримувати наркотичний препарат за програмою «Замісна підтримувальна терапія».

Окрім цього, фігурант неодноразово надавав приміщення своєї квартири іншим наркозалежним для виготовлення розчину нарковмісних речовин та його подальшого ін’єкційного вживання.

До набрання вироком законної сили чоловік знаходитиметься під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *