ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрадач авто при втечі від поліції влаштував дві ДТП

Андрій Котенський

|

У Львові вранці, 13 вересня, на вулиці Під Дубом невідомий заволодів автомобілем Renault Master. Під час втечі від поліції викрадач вчинив дві дорожньо-транспортні пригоди. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

За даними поліції, викрадення автівки відбулось близько 10-ї години ранку. На території Львівської області вводили план «Перехоплення».

Завдяки злагодженій роботі усіх служб та камерам Центру безпеки міста, патрульні встановили напрямок руху викраденого мікроавтобуса.

Екіпажі патрульної поліції кинулися наздоганяти викрадача, а коли зловмисник вгледів поліцейські авто, почав втікати. Дорогою він створював аварійну обстановку та здійснив дві ДТП без потерпілих.

Патрульним вдалося зупинити викрадене авто у селі Малехів та затримати зловмисника. Ним виявився 40-річний чоловік.

Судячи із опублікованих фото, викрадач зіткнувся із пасажирським автобусом.

Патрульні поліцейські склали на чоловіка два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також на нього винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Зловмиснику загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *