ОСТАННІ НОВИНИ

У водія-порушника у Дублянах виявили більше 200 згортків із наркотиками

Маркіян Рой

|

У Дублянах правоохоронці затримали 34-річного чоловіка за порушення правил дорожнього руху. А під час перевірки виявили у нього 209 згортків з порошкоподібною речовиною. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Так, у понеділок, 11 вересня, близько 17:00 поліцейські, патрулюючи у місті Дубляни, зупинили автомобіль Volkswagen Passat, водій якого порушив ПДР.

Спілкуючись із 34-річним керманичем, він помітно нервував та плутався у поясненнях. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу, інспектори помітили у «бардачку» поліетиленовий пакет наповнений зіп-пакетами, ймовірно, з речовинами наркотичної дії.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин події. На експертизу вилучили 209 згортків з порошкоподібною речовиною та два зіп-пакети вагою близько 250 грамів з кристалоподібними речовинами білого кольору.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *